- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 87,36, größter Preis: € 207,19, Mittelwert: € 131,20
1
Bestellen
bei lehmanns.de
€ 118,95
Bestellengesponserter Link
Richard Seltzer; Holona LeAnne Ochs:

Gratuity - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9780739144220

A Contextual Understanding of Tipping Norms from the Perspective of Tipped Employees, Buch, Hardcover, Gratuity is based on interviews with 425 people in more than 50 occupational categor… Mehr…

Versandkosten:Does not ship to your country., zzgl. Versandkosten
2
Bestellen
bei alibris.com
$ 99,14
(ca. € 87,36)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link

Seltzer, Richard, and Ochs, Holona Leanne:

Gratuity: A Contextual Understanding of Tipping Norms from the Perspective of Tipped Employees - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9780739144220

Hard cover, Fine., Glued binding. Paper over boards. 310 p. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect Condition, allow 4-14 business days for standard shipping. To Alaska, H… Mehr…

Versandkosten: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPrices
3
Gratuity - Seltzer, Richard|Ochs, Holona Leanne
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 151,07
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Seltzer, Richard|Ochs, Holona Leanne:
Gratuity - gebunden oder broschiert

2010

ISBN: 0739144227

[EAN: 9780739144220], Neubuch, [PU: Lexington Books], AMERICAN GOVERNMENT, POLICY AND LAW, EDUCATION, HEALTH SOCIAL POLICY, POLITICAL SCIENCE SOZIALWISSENSCHAFTEN ALLGEMEIN, Dieser Artike… Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) moluna, Greven, Germany [73551232] [Rating: 5 (von 5)]
4
Gratuity - Richard Seltzer
Bestellen
bei BookDepository.com
$ 100,78
(ca. € 91,42)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Richard Seltzer:
Gratuity - gebunden oder broschiert

ISBN: 9780739144220

Hardback, [PU: Lexington Books], Gratuity provides a perspective on nonstandard compensation that demonstrates the process by which tipping norms have an impact on the experiences of work… Mehr…

Versandkosten:Free shipping. (EUR 0.00)
5
Gratuity - Holona LeAnne Ochs Richard Seltzer
Bestellen
bei AbeBooks.com
$ 235,12
(ca. € 207,19)
Versand: € 3,991
Bestellengesponserter Link
Holona LeAnne Ochs Richard Seltzer:
Gratuity - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 0739144227

[EAN: 9780739144220], New book, [PU: Rowman & Littlefield Publishers, Incorporated], Print on Demand pp. 310, Books

NEW BOOK. Versandkosten: EUR 3.99 Books Puddle, New York, NY, U.S.A. [70780988] [Rating: 5 (of 5)]

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Gratuity

Gratuity provides a perspective on nonstandard compensation that demonstrates the process by which tipping norms have an impact on the experiences of workers. Understanding this under-researched perspective reveals a great deal about the role of norms in economic transactions as well as the management practices that shape the work environment and enhance organizational performance.

Detailangaben zum Buch - Gratuity


EAN (ISBN-13): 9780739144220
ISBN (ISBN-10): 0739144227
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: Lexington Books
277 Seiten
Gewicht: 0,576 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2012-03-10T02:51:28+01:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-07-23T21:40:43+02:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9780739144220

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-7391-4422-7, 978-0-7391-4422-0
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: holona, ochs richard, richard seltzer


Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9780739144237 Gratuity: A Contextual Understanding of Tipping Norms from the Perspective of Tipped Employees (Seltzer, Richard)


< zum Archiv...