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The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - Brillat-Savarin, Jean Anthelme
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The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - gebunden oder broschiert

2009, ISBN: 9780307269720

Translator: Fisher, M.F.K. Introduction: Buford, Bill, Everyman's Library, Hardcover, Auflage: Reprint, 504 Seiten, Publiziert: 2009-10-06T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: … Mehr…

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Jean Anthelme Brillat-Savarin:

The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford - Taschenbuch

ISBN: 9780307269720

*The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford* / gebundene Ausgabe für 28.49 € / Aus dem Bereich: Bücher, Ratgeber, Essen & Trinken Me… Mehr…

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The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - gebrauchtes Buch

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The Physiology of Taste - gebunden oder broschiert

2009, ISBN: 9780307269720

or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford, Buch, Hardcover, [PU: Random House Inc], Random House Inc, 2009

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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
The Physiology of Taste

First published in France in 1825 and continuously in print ever since, "The Physiology of Taste" is a historical, philosophical, and ultimately Epicurean collection of recipes, reflections, and anecdotes on everything and anything gastronomical.

Detailangaben zum Buch - The Physiology of Taste


EAN (ISBN-13): 9780307269720
ISBN (ISBN-10): 0307269728
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2009
Herausgeber: Random House Inc
504 Seiten
Gewicht: 0,567 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2009-04-19T16:53:42+02:00 (Vienna)
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ISBN/EAN: 0307269728

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-307-26972-8, 978-0-307-26972-0
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: bill buford, brillat savarins, jean anthelme brillat savarin, fisher
Titel des Buches: the physiology taste, the transcendental how, gastronomy, physiologie gout meditations gastronomie transcendante, brillat savarin


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