- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 34,99, größter Preis: € 62,95, Mittelwert: € 48,30
1
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.
Bestellen
bei booklooker.de
€ 34,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Taschenbuch

2010, ISBN: 9783639229264

[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marin… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 49,00
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link

Shekhar Kadam:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Taschenbuch

2010, ISBN: 3639229266

[EAN: 9783639229264], Neubuch, [PU: VDM Verlag Dr. Müller], This item is printed on demand - it takes 3-4 days longer - Neuware -With consumer s quest for new functional foods, all eyes a… Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
3
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - Kadam, Shekhar
Bestellen
bei booklooker.de
€ 45,59
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Kadam, Shekhar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - Taschenbuch

ISBN: 9783639229264

[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Mar… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchbär
4
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam Dr. P.
Bestellen
bei booklooker.de
€ 62,95
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Shekhar Kadam Dr. P.:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Erstausgabe

2010, ISBN: 9783639229264

Gebundene Ausgabe

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Kadam ShekharS… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
5
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar
Bestellen
bei Hugendubel.de
€ 48,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Taschenbuch

ISBN: 9783639229264

*Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing* - Application in Bakery and Pasta Products / Taschenbuch für 48.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Wissenschaft, Umweltwissensch… Mehr…

Versandkosten:Shipping in 1-2 weeks, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing

With consumer's quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marine food, due to its phenomenal biodiversity is treasure house of many novel healthy food ingredients and biologically active compounds such as fish oils, fish proteins, bioactive peptides, seaweeds, macroalgae and microalgae. Despite having so much health benefits, marine functional ingredients have been underexploited for food purposes. Thus, this book aims at exploring the Science behind the potential of marine functional ingredients, scope, their source, nature and potential health benefits. Bakery and Pasta products, being most widely consumed food products all over the world are best sources of incorporating the marine functional ingredient and for reaching the targeted population. This book takes insight to the physico-chemical changes, nutritional and microstructure changes in bakery and pasta products on incorporation which will open the new doors of functional foods to tackle chronic health problems. This book covers more than 100 references and will be useful to food manufacturers, scientist, graduate and postgraduate students.

Detailangaben zum Buch - Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing


EAN (ISBN-13): 9783639229264
ISBN (ISBN-10): 3639229266
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: VDM Verlag Dr. Müller
112 Seiten
Gewicht: 0,183 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2007-03-08T21:53:59+01:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-12-19T15:23:42+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 3639229266

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-639-22926-6, 978-3-639-22926-4
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Titel des Buches: die marine, fun food, processing, bakery products science, pasta


< zum Archiv...