China: The Cookbook / Kei Lum Chan (u. a.) / Buch / Phaidon Press / 720 S. / Englisch / 2016 / Phaidon Verlag GmbH / EAN 9780714872247 - gebunden oder broschiert
2016, ISBN: 9780714872247
[ED: Gebunden], [PU: Phaidon Verlag GmbH], The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic C… Mehr…
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China: The Cookbook | Kei Lum Chan (u. a.) | Buch | Phaidon Press | 720 S. | Englisch | 2016 | Phaidon Verlag GmbH | EAN 9780714872247 - gebunden oder broschiert
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[ED: Gebunden], [PU: Phaidon], The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic Cookbook" com… Mehr…
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2016, ISBN: 9780714872247
Gebundene Ausgabe
Phaidon Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 720 Seiten, Publiziert: 2016-09-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 45041379, 2.07 kg, Verkaufsrang: 120562, Freizeit, Haus & … Mehr…
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ISBN: 9780714872247
China The Cookbook Is A Magnificent Insight Into The History Of Chinese Cuisine. I Will Treasu Libros>Cocina>Cocinas del mundo>Asia, Unidad Para La Distribucion Del Libro S.l.
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2016, ISBN: 9780714872247
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Phaidon Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 720 Seiten, Publiziert: 2016-09-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 45041379, 2.07 kg, Verkaufsrang: 120562, Freizeit, Haus & … Mehr…
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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine
"China The Cookbook is a magnificent insight into the history of Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be no doubt be used as valuable reference for many years to come." —Ken Hom OBE,Chef, author and tv presenter
In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, China: The Cookbook. Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and uthoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the 33 regions and sub-regions.
China: The Cookbook celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from aroun
Detailangaben zum Buch - China: The Cookbook (Cucina)
EAN (ISBN-13): 9780714872247
ISBN (ISBN-10): 0714872245
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2016
Herausgeber: Phaidon Press
Buch in der Datenbank seit 2016-06-11T22:37:55+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2024-04-20T03:24:03+02:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9780714872247
ISBN - alternative Schreibweisen:
0-7148-7224-5, 978-0-7148-7224-7
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: berlin, fong, kochbuch, ken hom, kei lum chan
Titel des Buches: cookbook book, kei, press, cook, chan, china can say, china 1890 1930, world bible
Daten vom Verlag:
Autor/in: Kei Lum Chan
Titel: China: The Cookbook
Verlag: Phaidon
Erscheinungsjahr: 2016-09-19
Berlin; DE
Gedruckt / Hergestellt in Deutschland.
Sprache: Englisch
39,95 € (DE)
180mm x 270mm x 55mm
BB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken/Länderküchen; Nationale, regionale und ethnische Küche; Entdecken; Kochbuch; gebratene Nudeln; Dim Sum; Süß Sauer; Food - Cook
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