- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 3,94, größter Preis: € 159,50, Mittelwert: € 59,01
1
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - Terry E. Acree, Roy Teranishi
Bestellen
bei amazon.com
$ 4,39
(ca. € 3,94)
Bestellengesponserter Link
Terry E. Acree, Roy Teranishi:

Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - gebunden oder broschiert

ISBN: 0841225168

[SR: 3820010], Hardcover, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, Describes the use a… Mehr…

  - Gebraucht Versandkosten:Usually ships in 1-2 business days, zzgl. Versandkosten anybookltduk
2
Bestellen
bei ZVAB.com
US$ 54,95
(ca. € 38,49)
Versand: € 26,001
Bestellengesponserter Link

Acree and Teranishi:

Flavor Science : Sensible Principles and Techniques - gebunden oder broschiert

1993, ISBN: 0841225168

0841225168 Very Good Ex-Library Condition, Coers: flavor research; bioassays for flavor, sweetness, antagonists, chemesthesis, biotechnology in the flavor industry, quantitative and senso… Mehr…

  - Versandkosten: EUR 26.00 Mountainview Books
3
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi
Bestellen
bei Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 62,62
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi:
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - gebunden oder broschiert

ISBN: 0841225168

[SR: 1664969], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, 56522011, L… Mehr…

  - , Neuware Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Gewöhnlich versandfertig in 2 bis 4 Wochen (EUR 0.00) Amazon.de
4
Bestellen
bei Biblio.com
$ 34,00
(ca. € 30,50)
Versand: € 23,321
Bestellengesponserter Link
Acree, Terry E. and Roy Teranishi, eds:
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - gebunden oder broschiert

1993, ISBN: 9780841225169

Washington, D.C: American Chemical Society, 1993. First Edition. Hardcover. Good. A perfectly serviceable reference copy; nothing fancy, but complete and sturdy. Ex-library copy with us… Mehr…

  - Versandkosten: EUR 23.32 Blue Jacket Books
5
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques
Bestellen
bei Indigo.ca
(ca. € 159,50)
Bestellengesponserter Link
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques - neues Buch

ISBN: 9780841225169

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated … Mehr…

Versandkosten:zzgl. Versandkosten

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Flavor Science : Sensible Principles and Techniques

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated instrumentation routinely used to obtain information quickly from small samples. Discusses biotechnology in the flavor industry. Of interest to professionals both inside and outside the field of flavor research. Based on a successful American Chemical Society workshop.

Detailangaben zum Buch - Flavor Science : Sensible Principles and Techniques


EAN (ISBN-13): 9780841225169
ISBN (ISBN-10): 0841225168
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 1993
Herausgeber: OUP

Buch in der Datenbank seit 2007-07-03T15:59:34+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2016-11-07T00:49:52+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9780841225169

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-8412-2516-8, 978-0-8412-2516-9
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: terry roy, teranishi


< zum Archiv...