- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 55,90, größter Preis: € 83,85, Mittelwert: € 61,49
1
The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Mohamed Gadallah
Bestellen
bei booklooker.de
€ 55,90
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Mohamed Gadallah:

The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Taschenbuch

ISBN: 9783330847217

[ED: Taschenbuch], [PU: Noor Publishing], Neuware - This book was carried out to investigate the effect of different bread improvers (i.e. oxidizing agents, emulsifying agents, xylanase, … Mehr…

  - Versandkosten:Sans frais d'envoi. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH
2
The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Mohamed Gadallah
Bestellen
bei booklooker.de
€ 55,90
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link

Mohamed Gadallah:

The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Taschenbuch

ISBN: 9783330847217

[ED: Taschenbuch], [PU: Noor Publishing], Neuware - This book was carried out to investigate the effect of different bread improvers (i.e. oxidizing agents, emulsifying agents, xylanase, … Mehr…

  - Versandkosten:Sans frais d'envoi. (EUR 0.00) Rheinberg-Buch
3
The Role of Improvers in Bakery Products Quality (Paperback) - G. E. Mohamed Gadallah
Bestellen
bei AbeBooks.fr
€ 83,85
Versand: € 1,361
Bestellengesponserter Link
G. E. Mohamed Gadallah:
The Role of Improvers in Bakery Products Quality (Paperback) - Taschenbuch

2017

ISBN: 3330847212

[EAN: 9783330847217], Nouveau livre, [SC: 1.36], [PU: Noor Publishing], Language: English . Brand New Book. This book was carried out to investigate the effect of different bread improver… Mehr…

  - NEW BOOK. Versandkosten: EUR 1.36 The Book Depository EURO, London, United Kingdom [60485773] [Note: 3 (sur 5)]
4
The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Mohamed Gadallah
Bestellen
bei AbeBooks.fr
€ 55,90
Versand: € 9,901
Bestellengesponserter Link
Mohamed Gadallah:
The Role of Improvers in Bakery Products Quality - Taschenbuch

2017, ISBN: 3330847212

[EAN: 9783330847217], Nouveau livre, [SC: 9.9], [PU: Noor Publishing Feb 2017], Neuware - This book was carried out to investigate the effect of different bread improvers (i.e. oxidizing … Mehr…

  - NEW BOOK. Versandkosten: EUR 9.90 BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Note: 5 (sur 5)]
5
Bestellen
bei Dodax.de
€ 55,90
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
The Role of Improvers in Bakery Products Quality - neues Buch

ISBN: 9783330847217

This book was carried out to investigate the effect of different bread improvers (i.e. oxidizing agents, emulsifying agents, xylanase, hemicellulase, transglutaminase, -amylase and four c… Mehr…

Nr. HD3LDKF9L1A. Versandkosten:, Lieferzeit: zwischen 5 - 7 Werktagen Tage, DE. (EUR 0.00)

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
The Role of Improvers in Bakery Products Quality

This book was carried out to investigate the effect of different bread improvers (i.e. oxidizing agents, emulsifying agents, xylanase, hemicellulase, transglutaminase, α-amylase and four commercial improvers) on the rheological parameters, physical properties, sensory characteristics and staling rate of pan bread. Also, sponge cake was prepared by substituted wheat starch at levels 25, 50, 75 and 100% with rice or/and rye flours with different cakes improv

Detailangaben zum Buch - The Role of Improvers in Bakery Products Quality


EAN (ISBN-13): 9783330847217
ISBN (ISBN-10): 3330847212
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2017
Herausgeber: Noor Publishing Feb 2017

Buch in der Datenbank seit 2017-04-30T13:59:54+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2021-03-20T06:10:25+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9783330847217

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-330-84721-2, 978-3-330-84721-7


< zum Archiv...