ISBN: 9783642670084
In fish, the sense of taste is extraordinarily highly developed and essentially more sensitive than that of mammals. This is due to chemoreception, which offers suf ficient possibilities… Mehr…
ebooks.com new in stock. Versandkosten:zzgl. Versandkosten. Details... |
ISBN: 9783642670084
Taste Organ in the Bullhead (Teleostei) ab 128.49 € als pdf eBook: . Aus dem Bereich: eBooks, Fachthemen & Wissenschaft, Wissenschaften allgemein, Medien > Bücher nein eBook als pdf eBook… Mehr…
Hugendubel.de Versandkosten:In stock (Download), , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9783642670084
Taste Organ in the Bullhead (Teleostei): ab 128.49 € eBooks > Fachthemen & Wissenschaft > Wissenschaften allgemein Springer Berlin Heidelberg eBook als pdf, Springer Berlin Heidelberg
eBook.de Versandkosten:in stock, , , DE. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9783642670084
; PDF; Scientific, Technical and Medical > Medicine: general issues > Medical equipment & techniques > Medi, Springer Netherlands
hive.co.uk No. 9783642670084. Versandkosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten. Details... |
2012, ISBN: 9783642670084
eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer Berlin Heidelberg]
lehmanns.de Versandkosten:Download sofort lieferbar, , Sans frais d'envoi en Allemagne. (EUR 9.95) Details... |
ISBN: 9783642670084
In fish, the sense of taste is extraordinarily highly developed and essentially more sensitive than that of mammals. This is due to chemoreception, which offers suf ficient possibilities… Mehr…
ISBN: 9783642670084
Taste Organ in the Bullhead (Teleostei) ab 128.49 € als pdf eBook: . Aus dem Bereich: eBooks, Fachthemen & Wissenschaft, Wissenschaften allgemein, Medien > Bücher nein eBook als pdf eBook… Mehr…
ISBN: 9783642670084
Taste Organ in the Bullhead (Teleostei): ab 128.49 € eBooks > Fachthemen & Wissenschaft > Wissenschaften allgemein Springer Berlin Heidelberg eBook als pdf, Springer Berlin Heidelberg
ISBN: 9783642670084
; PDF; Scientific, Technical and Medical > Medicine: general issues > Medical equipment & techniques > Medi, Springer Netherlands
2012, ISBN: 9783642670084
eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer Berlin Heidelberg]
Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Taste Organ in the Bullhead (Teleostei)
EAN (ISBN-13): 9783642670084
Erscheinungsjahr: 12
Herausgeber: Springer Berlin Heidelberg
Buch in der Datenbank seit 2015-08-10T17:58:19+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-03-24T20:00:32+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9783642670084
ISBN - alternative Schreibweisen:
978-3-642-67008-4
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: reutter, witte
Daten vom Verlag:
Autor/in: Klaus Reutter
Titel: Advances in Anatomy, Embryology and Cell Biology; Taste Organ in the Bullhead (Teleostei)
Verlag: Springer; Springer Berlin
100 Seiten
Erscheinungsjahr: 2012-12-06
Berlin; Heidelberg; DE
Sprache: Englisch
96,29 € (DE)
99,00 € (AT)
118,00 CHF (CH)
Available
100 p. 20 illus.
EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Biologie/Zoologie; Zoologie und Tierwissenschaften; Verstehen; Mammalia; Organ; animals; development; electron microscopy; fish; influence; microscopy; morphology; regeneration; vertebrates; water; B; Animal Anatomy; Biomedical Research; Medicine; Medizinische Forschung; BC
I. Introduction.- II. Material.- A. Test Animals.- B. Technique of Obtaining Barbels and Barbel Regenerates.- C. Pharmacological Treatment of the Animals.- III. Methods.- A. Light Microscopical Investigations.- B. Electron Microscopical Investigations.- IV. Results.- A. Barbels and Taste Buds in Differentiated State.- B. Barbels and Taste Buds in Development.- V. Discussion.- A. The Differentiated Barbel.- B. Regeneration of the Barbel.- C. Histochemistry of the Barbel and the Barbel Regenerate.- D. Differentiated Taste Bud.- E. Development of the Taste Buds.- F. Histochemistry of the Taste Buds and Their Developmental Stages.- G. Influence of False Transmitter Substances on Differentiated Taste Buds and the Development of the Taste Buds.- VI. Summary.- A. Differentiated Barbels and Taste Buds.- B. Development of Barbel Regenerates and Taste Buds.- VII. References.- VIII. Subject Index.Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
Neuestes ähnliches Buch:
9783540088806 Taste Organ in the Bullhead (Teleostei) (Reutter, Klaus)
< zum Archiv...