2007, ISBN: 3540493387
[EAN: 9783540493389], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer Berlin Heidelberg], AROMA - AROMATHERAPIE; CHEMIE (ORGANISCH); ORGANISCHE CHEMIE; ESSENTIALOILS; FERMENTATION; GENETICENGENEERING; … Mehr…
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2007, ISBN: 9783540493389
Gebundene Ausgabe
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2007, ISBN: 9783540493389
Hard cover, New., Glued binding. Paper over boards. 668 p. Contains: Unspecified, Illustrations, black & white, Illustrations, color, Tables, black & white, Diagrams, Figures., Berlin, He… Mehr…
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2007, ISBN: 9783540493389
Hard cover, New., Glued binding. Paper over boards. 648 p. Contains: Illustrations, black & white, Illustrations, color, Tables, black & white, Diagrams, Figures., Berlin, Germany, [PU: S… Mehr…
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2007, ISBN: 3540493387
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Ralf Günter Berger:
Flavours and Fragrances : Chemistry, Bioprocessing and Sustainability - gebunden oder broschiert2007, ISBN: 3540493387
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2007
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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Flavours and Fragrances
EAN (ISBN-13): 9783540493389
ISBN (ISBN-10): 3540493387
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2007
Herausgeber: Springer Berlin
648 Seiten
Gewicht: 1,243 kg
Sprache: eng/Englisch
Buch in der Datenbank seit 2007-05-28T11:46:04+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-03-16T15:36:51+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9783540493389
ISBN - alternative Schreibweisen:
3-540-49338-7, 978-3-540-49338-9
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: berger günter, güntert, forth günter
Titel des Buches: fragrance, flavours fragrances, flavo, the chemistry fragrances, chemistry technology, flavour
Daten vom Verlag:
Autor/in: Ralf Günter Berger
Titel: Flavours and Fragrances - Chemistry, Bioprocessing and Sustainability
Verlag: Springer; Springer Berlin
648 Seiten
Erscheinungsjahr: 2007-02-14
Berlin; Heidelberg; DE
Gedruckt / Hergestellt in Deutschland.
Gewicht: 1,278 kg
Sprache: Englisch
267,49 € (DE)
274,99 € (AT)
295,00 CHF (CH)
POD
XVI, 648 p. 236 illus., 5 illus. in color.
BB; Organic Chemistry; Hardcover, Softcover / Chemie/Organische Chemie; Organische Chemie; Verstehen; Chemie; Essential Oils; Fermentation; Genetic Engeneering; biotechnology; chemistry; chromatography; enzymes; food; genetic engineering; pharmaceutical; plants; processing; reaction; sustainability; transgen; Industrial Chemistry/Chemical Engineering; Biotechnology; Food Science; Organic Chemistry; Industrial Chemistry; Biotechnology; Food Science; Industrielle Chemie und Chemietechnologie; Biotechnologie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BC; EA
Güntert: The Flavour and Fragrance Industry – Past, Present and Future.- Müller: Flavours: The Legal Framework.- German: Olfaction, where Nutrition, Memory and Immunity Intersect.- Baser: Chemistry of Essential Oils.- Juliani: Bioactivity of Essential Oils and their Components.- Rouseff: Citrus Flavour.- Christensen: Fruits and Vegetables of Moderate Climate.- Pastore: Tropical Fruit Flavour.- Verpoorte: Vanilla.- Christoph and Christoph: Flavour of Spirit Drinks – Composed by Raw Materials, Fermentation, Distillation, and Ageing.- Fischer: Wine aroma.- Mottram: The Maillard Reaction: Source of Flavour in Thermally Processed Foods.- van der Schaft: Chemical Conversions of Natural Precursors.- Buckenhueskes: Industrial Quality Control.- Blank and Nitz: Advanced Instrumental Analysis & Electronic Noses.- Grosch: Gas Chromatography–Olfactometry (GCO) of Aroma Compounds.- Mosandl: Enantioselective and Isotope Analysis – Key Steps to Flavour Authentication.- Reineccius: Flavour Isolation Techniques.- Crespo: Aroma Recovery by Organophilic Pervaporation.- van Soest.- Encapsulation of Fragrances and Flavours: A Way to Control Odour and Aroma in Consumer Products.- Krammer: Creation and Production of Liquid and Dry Flavours.- Schreier: Enzymes and Flavour Biotechnology.- Schrader: Microbial Flavour Production.- Larroche: Microbial Processes.- Scragg: The Production of Flavours by Plant Cell Cultures.- Schwab: Genetic Engineering of Plants and Microbial Cells for Flavour ProductionWeitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
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