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Ellinger, Sabine und Benno Zimmermann:

Cocoa, Chocolate and Human Health - gebrauchtes Buch

2020, ISBN: 9783039285884

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Sabine Ellinger; Benno F. Zimmermann:

Cocoa, Chocolate and Human Health - neues Buch

ISBN: 9783039285884

288 Seiten, This book entitled ?Cocoa, Chocolate, and Human Health? presents the most recent findings about cocoa and health in 14 peer-reviewed chapters including nine original contribut… Mehr…

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Cocoa, Chocolate and Human Health - gebrauchtes Buch

2020

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2020, ISBN: 9783039285884

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Sabine Ellinger; Benno Zimmermann:
Cocoa, Chocolate and Human Health - Taschenbuch

2020, ISBN: 9783039285884

Buch, Softcover, [PU: MDPI], MDPI, 2020

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Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Cocoa, Chocolate and Human Health


EAN (ISBN-13): 9783039285884
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2020
Herausgeber: MDPI

Buch in der Datenbank seit 2020-10-07T16:51:00+02:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-10-04T19:03:36+02:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9783039285884

ISBN - alternative Schreibweisen:
978-3-03928-588-4
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: elling, sabine zimmermann, ellinger
Titel des Buches: chocolate


Daten vom Verlag:

Autor/in: Sabine Ellinger; Benno Zimmermann
Titel: Cocoa, Chocolate and Human Health
Verlag: MDPI
288 Seiten
Erscheinungsjahr: 2020-05-23
Basel; CH
Gedruckt / Hergestellt in Schweiz.
Sprache: Englisch
66,49 € (DE)
67,10 € (AT)
72,25 CHF (CH)
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BC; B415; P202; E107; Hardcover, Softcover / Biologie; Mathematik und Naturwissenschaften; Verstehen; Biowissenschaften, Biologie; type 2 diabetes; flavanol-rich cocoa; blood pressure; glucose metabolism; lipid status; type 2 diabetes; flavanol-rich cocoa; postprandial; meal; glucose metabolism; lipids; blood pressure; cocoa processing; cocoa proteins; classification; extraction and characterization methods; fermentation-related enzymes; bioactive peptides; heath potentials; protein–phenol interactions; chocolate; hearing loss; tinnitus; cohort study; cocoa; bioactive compounds; flavanols bioavailability; anti-inflammatory properties; metabolic syndrome; oxidative stress; cocoa by-product; functional food; polyphenols; α-glucosidase inhibition; antidiabetic capacity; antioxidant capacity; methylxanthines; fermentation; functional volatile compounds; starter culture; yeast; roasting; chocolate; cocoa beans; theobromine; cacao; working memory; behavior; CaMKII; CREB; BDNF; cocoa; oligopeptides; simulated gastrointestinal digestion; angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitory activity; cocoa; chocolate; metabolites; biomarkers; metabolomics; urine; plasma; procyanidins; methylxanthines; polyphenols; flavanols; soluble cocoa products; bioavailability; human; plasma nutrikinetics; liquid chromatography coupled to electrospray ionisation and quadrupole time-of-flight mass spectrometry (LC-ESI-QToF-MS); colonic bacteria; athlete; cocoa; chocolate; exercise performance; oxidative stress; performance; physical exercise; polyphenol; skeletal muscle; inflammation; Italian chocolate; quality; cocoa-based ingredients; monitoring; nutrition; cocoa; flavan-3-ol stereoisomers; (−)-epicatechin; (+)-catechin; (−)-catechin; plasma appearance; chiral separation; pharmacokinetics; one-compartment model; n/a; Biologie, Biowissenschaften


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