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Flavours and Fragrances - Ralf Günter Berger
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Ralf Günter Berger:

Flavours and Fragrances - neues Buch

ISBN: 9783540493396

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Flavours and Fragrances : Chemistry, Bioprocessing and Sustainability - Shigeo Sugimoto
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Shigeo Sugimoto:

Flavours and Fragrances : Chemistry, Bioprocessing and Sustainability - neues Buch

ISBN: 9783540493396

This book is an introduction to the world of aroma chemicals, essential oils, fragrances and flavour compositions for the food, cosmetics and pharmaceutical industry. Present technology, … Mehr…

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Ralf Günter Berger; Ralf Günter Berger:
Flavours and Fragrances - neues Buch

2007

ISBN: 9783540493396

Chemistry, Bioprocessing and Sustainability, eBooks, eBook Download (PDF), Auflage, [PU: Springer-Verlag], [ED: 2], Springer-Verlag, 2007

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2007, ISBN: 9783540493396

Chemistry, Bioprocessing and Sustainability, eBooks, eBook Download (PDF), 2007, [PU: Springer Berlin], Springer Berlin, 2007

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2007, ISBN: 9783540493396

Chemistry, Bioprocessing and Sustainability, 2007, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer Berlin]

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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Flavours and Fragrances


EAN (ISBN-13): 9783540493396
ISBN (ISBN-10): 3540493395
Erscheinungsjahr: 2007
Herausgeber: Springer-Verlag
648 Seiten
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-11-14T23:05:03+01:00 (Vienna)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-02-03T23:06:05+01:00 (Vienna)
ISBN/EAN: 9783540493396

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-540-49339-5, 978-3-540-49339-6
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: günter berger
Titel des Buches: flavours, flavo, flavour


Daten vom Verlag:

Autor/in: Ralf Günter Berger
Titel: Flavours and Fragrances - Chemistry, Bioprocessing and Sustainability
Verlag: Springer; Springer Berlin
648 Seiten
Erscheinungsjahr: 2007-03-06
Berlin; Heidelberg; DE
Gedruckt / Hergestellt in Deutschland.
Sprache: Englisch
181,89 € (DE)
187,00 € (AT)
212,50 CHF (CH)
Available
XVI, 648 p. 236 illus., 5 illus. in color.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Chemie/Organische Chemie; Organische Chemie; Verstehen; Essential Oils; Fermentation; Genetic Engeneering; biotechnology; chemistry; chromatography; enzymes; food; genetic engineering; pharmaceutical; plants; processing; reaction; sustainability; transgen; B; Organic Chemistry; Industrial Chemistry/Chemical Engineering; Biotechnology; Food Science; Organic Chemistry; Industrial Chemistry; Biotechnology; Food Science; Chemistry and Materials Science; Industrielle Chemie und Chemietechnologie; Biotechnologie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BB

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